Umeda

Flux RSS

No RSS feed added

Royal Canin Gastro Intestinal Cat Moderate Calorie 100g +

Royal Canin Gastro Intestinal Cat Moderate Calorie 85g

4.80 Lei tva incl.

9003579309438

Produs nou

Produs destinat pisicilor adulte ce suferă de tulburări digestive și care necesită un aport moderat de calorii.

Mai multe detalii

Adăugaţi la lista dorinţelor

Inainte de începerea administrării acestui produs este esențial ca pisica să fie consultată de medicul veterinar. GASTRO-INTESTINAL MODERATE CALORIE este indicat în mangementul pancreatitei la pisici; conținutul redus de grăsime contribuie de asemenea la limitarea creșterii în greutate în cazul pisicilor sterilizate sau a celora cu tendință de îngrășare. Se recomandă administrarea pe durata a 1-2 săptămâni în cazul episoadelor de diaree acută, în caz de maldigestie hrăniți pisica pentru o perioadă de 3-12 săptămâni; în insuficiența pancreatică cronică se recomandă administrarea pe tot parcursul vieții.

Dieta se administrează doar sub supravegherea medicului veterinar curant.

În cazul afecţiunilor acute, regenerarea vililor intestinali necesită management nutriţional pentru cel puţin trei săptămâni. În cazul afecţiunilor cronice poate fi necesară/benefică administrarea pentru tot restul vieţii.

Pentru a optimiza funcţia digestivă, cantitatea zilnică recomandată ar trebui divizată în mai multe mese cu volum mai redus.

MODERATE CALORIE:

Indicat în managementul pancreatitei, un conţinut redus de grăsime contribuie de asemenea la limitarea creșterii în greutate în cazul pisicilor sterilizate sau al acelora cu tendinţă de îngrășare.

EPA/DHA:

Acizii eicosapentaenoic și docosahexaenoic, acizi grași Omega 3 cu catenă lungă, contribuie la menţinerea sănătăţii aparatului digestiv.

HIGH PALATABILITY:

Pisicile cu afecţiuni digestive au deseori apetitul diminuat și pierd în greutate. O palatabilitate crescută va stimula consumul și prin urmare convalescenţa și recuperarea.

DIGESTIVE SECURITY:

Amestecul de proteine foarte digestibile prebiotice, pulpă de sfeclă de zahăr, orez și ulei de pește asigură siguranţă digestivă maximă.

Scrie o recenzie

Royal Canin Gastro Intestinal Cat Moderate Calorie 85g

Royal Canin Gastro Intestinal Cat Moderate Calorie 85g

Produs destinat pisicilor adulte ce suferă de tulburări digestive și care necesită un aport moderat de calorii.

30 produse din aceeași categorie:

Compare