Umeda

Flux RSS

No RSS feed added

Royal Canin Felin Renal cu Vita 85g +

Royal Canin Felin Renal cu Vita 85g

5.50 Lei tva incl.

9003579000489

Produs nou

Royal Canin Felin Renal cu Vita 85g

Mai multe detalii

Adăugaţi la lista dorinţelor

Renal cu Vita este o hrana dietetica completa, conceputa pentru a sustine functia renala in cazul insuficientei renale cronice sau temporare, prin nivelul sau limitat de fosfor si continutul de proteina de inalta calitate.

Nivel scazut de fosfor:

In cazul insuficientei renale cronice (IRC), fosforul nu mai este eliminat in mod corect de catre rinichi. Limitarea aportului de fosfor este o masura esentiala pentru a preveni evolutia insuficientei renale.

EPA/DHA:

Un regim bogat in ulei de peste (sursa de EPA/DHA) duce la ameliorarea semnificativa pe termen lung a nivelului de filtrare glomerulara reducand glomeruloscleroza.

Siguranta digestiva:

Uremia poate provoca ulcer al stomacului si al mucoasei intestinale. Zeolitul si FOS au ca obiectiv limitarea riscului asociat afectiunilor digestive.

Sistem anti-imbatranire:

Complexul cu actiune sinergica de antioxidanti (vitaminele E si C, taurina si luteina) participa la mentinerea sanatatii ADN-ului, intareste imunitatea si neutralizeaza radicalii liberi, ale caror efecte negative se intensifica odata cu varsta.

Recomandari:

Insuficienta renala cronica (CRI) Encefalopatie hepatica Profilaxia urolitiazei pe baza de oxalat de calciu in caz de insuficienta renala Profilaxia urolitiazei recurente pe baza de urati si cistina.

Contraindicatii:

Gestatie Lactatie Crestere Durata tratementului Tratamentul dietetic este prescris pentru o durata de cel putin 6 luni, dupa aceasta perioada o noua evaluare fiind necesara. in cazul diagnosticarii, 3 parti din rinichi sunt distruse si boala este ireversibila iar dieta va trebui mentinuta pe intreaga durata de viata a pisicii.

Scrie o recenzie

Royal Canin Felin Renal cu Vita 85g

Royal Canin Felin Renal cu Vita 85g

Royal Canin Felin Renal cu Vita 85g

30 produse din aceeași categorie:

Compare