Orale

Flux RSS

No RSS feed added

Apoquel 16mg 20 Tablete +

Apoquel 16mg 20 Tablete

332.00 Lei tva incl.

#254133

Produs nou

Tratamentul pruritului asociat cu dermatita alergica la caini. Tratamentul manifestarilor clinice ale dermatitei atopice la caini.

Mai multe detalii

Adăugaţi la lista dorinţelor

INDICATII: Tratamentul pruritului asociat cu dermatita alergica la caini. Tratamentul manifestarilor clinice ale dermatitei atopice la caini.

SPECII TINTA: Caini

POSOLOGIE, CALE DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE:

Comprimatele se administreaza pe cale orala.

Doza initiala recomandata de comprimate APOQUEL ce trebuie administrata la caine este pentru a atinge 0,4 mg pana la 0,6 mg oclacitinib / kg greutate corporala, administrata oral, de 2 ori pe zi pentru cel mult 14 zile. 

Pentru terapia de intretinere ( dupa cele 14 zile de tratament ), aceeasi doza ( 0,4 mg pana la 0,6 mg oclacitinib / kg greutate corporala ) trebuie administrata ulterior o data pe zi. Necesitatea mentinerii terapiei pe termen lung trebuie bazata pe evaluarea individuala risc-beneficiu efectuata de medicul veterinar.

Aceste comprimate pot fi administrate cu sau fara hrana.

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@zuzavet.ro. ZuzaVet SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la telefon 0753.304.803

Scrie o recenzie

Apoquel 16mg 20 Tablete

Apoquel 16mg 20 Tablete

Tratamentul pruritului asociat cu dermatita alergica la caini. Tratamentul manifestarilor clinice ale dermatitei atopice la caini.

10 produse din aceeași categorie:

Compare