Externe

Flux RSS

No RSS feed added

Simparica 20mg ( 5 - 10kg ) 1 Tableta +

Simparica 20mg ( 5 - 10kg ) 1 Tableta

54.00 Lei tva incl.

9088884225666

Produs nou

Adăugaţi la lista dorinţelor

DCI Sarolaner 

INDICATII: Pentru tratamentul infestarii cu capuse (Dermacentor reticulatus, Ixodes hexagonus, Ixodes ricinus si Rhipicephalus sanguineus). Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare imediata a capuselor si persistenta pana la cel putin 5 saptamani.

Pentru tratamentul infestarii cu pureci (Ctenocephalides felis si Ctenocephalides canis). Produsul medicinal veterinar are activitate de eliminare a purecilor imediata si persistenta impotriva noilor infestari, de pana la cel putin 5 saptamani.

Produsul medicinal veterinar poate fi folosit ca parte a strategiei tratamentului contra dermatitei alergice produsa de purici si pentru tratamentul raiei sarcoptice (produsa de S. scabiei).

Purecii si capusele trebuie sa se ataseze de gazda si sa inceapa sa se hraneasca, pentru a se expune la substanta activa.

SPECII TINTA: Caini

CALE DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE Produsul se va administra pe cale orala. Comprimatele pot fi administrate cu sau fara hrana. Doza recomandata este de 2-4 mg/kg. Comprimatele sunt dozate in functie de greutatea animalului. 

Pentru controlul optim al infestarii cu pureci si capuse, produsul trebuie administrat continu la intervale lunare pe tot sezonul. Pentru tratamentul raiei trebuie administrata cate o doza la interval lunar, timp de doua luni consecutiv.

ALTE INFORMATII: Pentru pureci, instalarea eficacitatii apare la 8 ore de la atasare si dureaza 28 de zile dupa aplicarea produsului. Pentru capuse, instalarea eficacitatii apare la 12 ore de la atasare si dureaza 28 de zile dupa aplicarea produsului. Capusele de pe animal, existente inainte de administrare, sunt ucise in 24 de ore de la administrare.

Scrie o recenzie

Simparica 20mg ( 5 - 10kg ) 1 Tableta

Simparica 20mg ( 5 - 10kg ) 1 Tableta

30 produse din aceeași categorie:

Compare