BlackFriday

Flux RSS

No RSS feed added

Purina Pro-Plan Medium Adult cu Miel si Orez 14kg

210.56 Lei tva incl.

-20%

263.20 Lei tva incl.

#887222

Produs nou

Hrana concepute pentru medici veterinari și specialiști în nutriție, în conformitate cu cele mai recente de cercetare științifică

Mai multe detalii

Adăugaţi la lista dorinţelor

PURINA PRO PLAN Adult Medium Sensitive Digestion 14kg

anterior: PURINA PRO PLAN Adult Digestion Lamb & Rice

Complet alimentar echilibrat pentru câini adulți rase mijlocii (până la 25 kg), cu o carne de pui. Este recomandat pentru câini cu pielea tactil sistem de digestie în intestinul subțire. Influențează echilibrul microflorei intestinale, conține probiotice.

Dezvoltat frumoase specialiști ds hrana animalelor o combinație de cele mai bune substanțe nutritive OPTIDIGEST a fost special selectate pentru a satisface nevoile de adulți, câini de rase mijlocii (până la 25 kg) cu pielea sistem de digestie în intestinul subțire. Dovedit că hrana uscata Pro Plan Medium Adult Sensitive Optidigest cu carne de pui și orez, datorită conținutului de probiotice, îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale.

Această licitație și usor de digerat hrana va asigura cainelui, necesare pentru dezvoltarea normală a nutrienților. Alimentarea poate într-o mare măsură buna disconfort digestive și de a îmbunătăți consistența scaunului. Vitamine, minerale, oligoelemente, uscate rădăcină de cicoare și de ulei de pește ajuta câinele să mențină o bună formă. Echilibru de micro-florei intestinale duce la o îmbunătățire a digestibilitatea substanțelor nutritive furnizate de alimente.

Karma, unică în procesul de pregătire este foarte bine absorbit, menținând în același timp un gust natural, care cainii iubesc atât de mult.

Dimensiunea și forma de krokiecików hrana Pro Plan a fost conceput pe baza multor ani de experienta în mod special, astfel încât câinii să poată cu plăcere bucura de un delicios gust de mancare.

Un avantaj suplimentar de hrană este funcțională de ambalare. Asigurând închiderea lor poate fi în mod repetat pentru a deschide și închide, ceea ce permite de a păstra pentru mult timp prospețimea ei.

Pro Plan Medium Adult Sensitive Optidigest, carne de pui și orez în două cuvinte:

Hrană uscată pentru câini adulți mijlocii rase de greutate 10-25 kg

Special conceput pentru cainii cu pielea sistem de digestie

Clinic dezvoltat o formulă prin OPTIDIGEST: echilibreaza microflora intestinala

Prebioticele: rădăcină de cicoare este o sursa naturala de prebiotice, cu impact asupra bacteriile intestinale

Carnea de pui este usor de digerat, nu agravează stomac

Ușor fierte ingredientele își păstrează gustul natural și substanțe nutritive valoroase

Hrana concepute pentru medici veterinari și specialiști în nutriție, în conformitate cu cele mai recente de cercetare științifică

crochertele de dimensiuni corespunzătoare: personalizate dimensiunea maxilarelor câini mijlocii

Ingrediente:

dehydrolizowane proteine de pasăre, grâu, porumb, carne de pui (14%), făină de porumb, grăsime animală, făină de pește, făină de soia, orez (4%), autolizat, gluten, uscate rădăcină de cicoare (1%, sursa de prebiotice), minerale, uscate de ou, ulei de pește

Suplimente:
vitamina A (30000 j.. pm/kg), vitamina D3 (975 j.. pm/kg), vitamina E (550 j.. pm/kg), vitamina c (140 mg/kg), jednowodny sulfat de fier (203 mg/kg), anhidru-uri jodan de calciu (2,6 mg/kg), pięciowodny sulfat de cupru (40 mg/kg), jednowodny sulfat de mangan (97 mg/kg), jednowodny sulfat de zinc (343 mg/kg), selenin de sodiu (0,24 mg/kg)
Tehnologice suplimente:
antioxidantii.

Scrie o recenzie

Purina Pro-Plan Medium Adult cu Miel si Orez 14kg

Purina Pro-Plan Medium Adult cu Miel si Orez 14kg

Hrana concepute pentru medici veterinari și specialiști în nutriție, în conformitate cu cele mai recente de cercetare științifică

Compare